• ΑΓΩΝΕΣ
  • ΑΓΩΝΕΣ MASTERS
  • Νέα
  • Εθνικά πρωταθλήματα κλειστού στίβου διαχρονικών αθλητών στις Βαλκανικές χώρες

Εθνικά πρωταθλήματα κλειστού στίβου διαχρονικών αθλητών στις Βαλκανικές χώρες

Καθώς η περίοδος του κλειστού στίβου έχει ξεκινήσει, οι περισσότεροι Βαλκάνιοι γείτονες μας ανακοίνωσαν τα εθνικά τους πρωταθλήματα κλειστού στίβου διαχρονικών αθλητών, τα οποία είναι ανοικτά και στην συμμετοχή ξένων αθλητών.

Το Greek Athletics παραθέτει στην συνέχεια την λίστα των πρωταθλημάτων, καθώς πολλοί Έλληνες αθλητές και αθλήτριες αναζητούν αγώνες στα πλαίσια της προετοιμασίας τους, τόσο για το Βαλκανικό, όσο και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού στίβου, με την ευχή το 2020 να διοργανωθεί και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου διαχρονικών αθλητών.

Το Αλβανικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο στάδιο Elbasan Arena την Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου, με ώρα έναρξης 11h.

Το Σέρβικο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Βελιγράδι (στο ίδιο στάδιο που έγινε πέρσυ τον Μάρτιο το Βαλκανικό Πρωτάθλημα) το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου με ώρα έναρξης 12h. Θα διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα: 60μ., 200μ., 400μ., 800μ., 1.500μ., 3.000μ., 60μ. εμπ., 3.000μ. βάδην, Ύψος, Επί-κοντώ, Μήκος. Τριπλούν, Σφαίρα και 4x200μ. Το κόστος συμμετοχής για τους ξένους αθλητές είναι € 10 και πληρώνεται στην γραμματεία των αγώνων. Οι αθλητές/αθλήτριες μπορούν να συμμετάσχουν σε δύο (2) ατομικά αγωνίσματα και στην σκυταλοδρομία. Το οριστικό ωρολόγιο πρόγραμμα θα ανακοινωθεί έως την Πέμπτη, 7 Φεβρουαρίου. Δηλώσεις συμμετοχής έως την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου στα email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.et και Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το Ρουμάνικο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Βουκουρέστι στις 16 και 17 Φεβρουαρίου και το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλα τα αγωνίσματα. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: Romanian Masters Indoor Championships 2019

Το Σλοβένικο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην πόλη Novo Mesto στις 23 Φεβρουαρίου, με ώρα έναρξης 13h. Θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα: 60μ., 200μ., 800μ., 3.000μ., 60μ. εμπ., 3.000μ. βάδην, Ύψος, Επί-κοντώ, Μήκος. Τριπλούν, Σφαίρα. Οι αθλητές/αθλήτριες μπορούν να συμμετάσχουν σε τρία (3) αγωνίσματα και το κόστος συμμετοχής είναι € 10 για ένα (1) αγώνισμα, € 18 για δύο (2) αγωνίσματα και € 25 για τρία (3) αγωνίσματα. Δηλώσεις συμμετοχής το αργότερο τέσσερις ημέρες (4) πριν την έναρξη του πρωταθλήματος στοE-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή δύο ώρες πριν την έναρξη των αγώνων με επιπλέον κόστος € 10.

To Τούρκικο πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη στις 23 και 24 Φεβρουαρίου, στο ίδιο στάδιο που μία εβδομάδα αργότερα (2 και 3 Μαρτίου) θα διεξαχθεί το Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

To Κροατικό πρωτάθλημα θα διεξαχθεί στο Ζάγκρεμπ το Σάββατο 9 Μαρτίου.

 Greek Athletics